Byggfirma Tranås

Varmt välkommen till Klaar bygg- & fastighetsservice, en liten byggfirma med ett brett kunnande! Till oss kan du vända dig för att få hjälp med snickeriarbeten, golvläggning, kakel och även mindre måleriarbeten.

Ett bra val av byggfirma

Vi är ett perfekt val när du går i renoveringstankarna och är i behov av kompetenta hantverkare! Som byggfirma är vi lyhörda och lyssnar alltid på kundens specifika önskemål och utför arbetet därefter. Utöver ett noggrannt samt välgjort arbete får du av oss en trevlig service och ett gott bemötande under hela processen. 

Här finns gott om erfarenhet och kunskap inom branschens olika arbetsområden, vi vet vilket arbete som krävs för att uppnå hållbara och snygga resultat. 

Inför ett projekt besöker vi kunden för att göra en första inspektion och diskutera alla förutsättningar. Detta besök är självklart kostnadsfritt! 

Vi på Klaar bygg- & fastighetsservice innehar F-skatt och ansvarsförsäkring, med oss som din byggfirma kan du alltid känna dig trygg. Hos oss kan du även nyttja ROT-avdraget.

Utöver byggtjänster, så erbjuder vi även fastighetsservice åt fastighetsbolag och privatpersoner runtomkring Tranås med omnejd, mer om det kan du läsa HÄR

Kontakta oss redan idag

Hör gärna av dig till oss om du är intresserad av vad vi har att erbjuda, inget jobb är för litet! Tveka heller inte på att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi finns tillgängliga för dig i bland annat Tranås. 

 

Klaar bygg- & fastighetsservice - ett kostndaseffektivt och tryggt val av byggfirma Tranås!

 

Angående Covid-19

OBS: I dessa tider med covid-19 så gör vi allt för att de arbeten vi gör hemma hos er sköts på ett så säkert sätt som möjligt för alla. Vi är givetvis friska när vi jobbar hos er och utgår från att även våra kunder är det. Dessutom håller vi avstånd och undviker all onödig kontakt.

Go back to top
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)